DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli.  Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet! Deze zomer vindt de allereerste DeDae Zomerweek plaats op OlmenEs (Appelscha). Tijdens deze zomerweek gaat jong en oud de eigen relatie met de aarde op verbindende, bewegende en speelse wijze ontdekken en verdiepen. Dompel jezelf onder in euritmie workshops, werken op het land, wandeltochten, verstilling en nog veel meer! Dit alles in samenwerking met OlmenEs.   Deze zomerweek is ideaal voor euritmie-, bewegings- en natuurliefhebbers, euritmisten, euritmiestudenten, gezinnen en kinderen.

Hoe ziet de DeDae Zomerweek eruit?
Elke ochtend start met een blok van yoga en mindfulness euritmie waarin we ons verbinden met de aarde. Focus ligt op het aankomen in je lijf en je verbinden met de natuur.
Na de koffiepauze gaan we werken aan euritmie choreografieën in de creatieve euritmie workshop. De focus ligt op de eigen creativiteit, vrijheid en plezier in creëren.
In de middag is er de mogelijkheid om op één van de werkplaatsen van OlmenEs te werken. Denk aan werken op de boerderij, in de bakkerij, houtwerkplaats, keramiek werkplaats en nog veel meer! Op die manier krijg je de kans om de bijzondere plek OlmenEs beter te leren kennen. Activiteiten op de werkplaats zijn van ma t/m woe.
Een andere optie is om in de middag een euritmie masterclass te volgen van Gia van den Akker ism DeDae dansers. In deze masterclass ga je intensief aan de slag met de euritmie techniek en maak je je eigen choreografie.
Op donderdagavond is er bonte avond, waarin iedereen, die dat wilt, iets kan delen van waar hij/zij aan gewerkt heeft tijdens de zomerweek. DeDae zal dan ook een deel van de voorstelling Aardedans laten zien.

 

Prijs
Regulier: €400*
Student/kind: €275*

Kom je met je gezin? Vraag via info@dedae.nl meer informatie over de gezinsprijs.

* Prijzen zijn inclusief lunchmaaltijd ma-vr en exclusief overnachting. (Betalen in termijnen is mogelijk.)

Let op! Overnachting dient men zelf te organiseren. In en rondom Appelscha zijn verschillende mogelijkheden, zoals; camping, Airbnb, hotel etc.

Aanmelden