DeDae biedt een ‘Aardedans’ workshop aan. Met vitale en eenvoudige euritmie-oefeningen, nodigen we je uit om je eerst met je lichaam te verbinden. Van daaruit word je begeleid om jouw verbinding met de aarde en haar universele krachten en kwaliteiten uit te drukken in beweging.

Deze ‘Aardedans’ workshop wordt verzorgd door de DeDae euritmie-dansers Tanja Rudenko en Marthy Hecker. Ook zullen zij een korte demo van de voorstelling ‘Aardedans’ laten zien die in mei en juni 2024 op verschillende bio-dynamische boerderijen te bezoeken is.

Marthy Hecker heeft zowel een bachelor Docent Dans / Euritmie aan Hogeschool Leiden als een bachelor Arts of Eurythmy aan de Alanus Hochschule behaald. Sinds 3 jaar is hij onderdeel van DeDae in Nederland en is hij docent aan de opleiding docent dans / euritmie te Hogeschool Leiden.

Tanja Rudenko heeft al sinds ze een kind was passie voor beweging en dans. Na haar BA Euritmie in 2018 aan de Alanus Hochschule houdt zij zich bezig met het ontwikkelen en verdiepen van haar euritmie vaardigheden/ kennis en haar beweging vocabulaire als uitvoerende kunstenares. Ze geeft workshops voor volwassenen en jongeren en organiseert evenementen. In herfst 2020 is ze naar Den Haag verhuisd om bij DeDae – Dutch Eurythmy Dance Ensemble te werken en om het plezier in bewegen in Nederland te verspreiden.

Inloop vanaf 19.40 uur

Kosten: € 10,00 of € 15,00 (naar draagkracht), minimum: € 5,00

Vooraf aanmelden met een email aan studiecentrum@antroposofiedenhaag.nl om verzekerd te zijn van een zitplaats.