DeDae maakt een nieuw programma over de aarde. We doen onderzoek naar de verschillende lagen van dit thema, om tot een nieuwe euritmie dansvoorstelling te komen. In maart gaan we, voor het eerst, op tournee met het nieuwe programma. Houd onze socials of nieuwsbrief in de gaten, voor meer informatie!

De aarde is een iemand. De aarde is een JIJ. DeDae bezocht de afgelopen tijd boeren en liet zich inspireren door hun ervaringen over gezond makende landbouw. Deze boeren werken met verschillende methodes en inspiratiebronnen zoals de biologische dynamische landbouw. Zo komen aarde, plant, dier en kosmos samen. Is de mens in staat om in een liefdevolle empathische verbinding met de aarde, de vegetatie, de dieren en onze medemens te leven? Wij geloven dat alles wat aandacht krijgt gaat groeien en dus stellen we de natuurlijke aarde, onze natuurlijke basis, in deze productie centraal. DeDae danst de verbinding met de aarde, de seizoenen, het weer, de bodem, de levens- en groeikrachten, het composteren en de regenworm!

Hier zie je een ‘natuurlijke’ composthoop.

Hier zijn we op bezoek bij boer Erwin, in Bronlaak. Hij heeft ons een rondleiding gegeven, over zijn boerderij. We proberen, door middel van ruiken, proeven en voelen, een verbinding met de aarde aan te gaan.